At bage brød kan være hårdt arbejde, det kan være en seriøs hobby, det kan være afstressende, det kan være en hyggelig begivenhed, du og dine børn er sammen om – og det kan være det hele på en gang!

Islandske museumsinspektører er klar til bagekursus hos Meyers Madhus. Kurset var en del af workshop II i NORSAMs projekt "Brød i Norden", København, september 2010. Foto: Anne Røde, Helgeland Museum, Norge. Der bages æbleskiver på herregården, 1947Julebagning i Koebenhavn, 1950. Der bages pebernødder på præstegården, 1906.    

 Her kan du fortælle, hvordan og hvorfor du bager brød.

  • Hvad bager du og hvorfor?
  • Er det en fast tradition – eller sker det impulsivt?
  • Bager du alene eller sammen med andre?

Ingen detaljer er for små – fortæl i en kommentar med ord og billeder om dine bagevaner.

0 Kommentarer til “Brødbagning ”


  1. Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar




Sådan gør du

Brødbanken er en samling af historiske og nutidige fortællinger om brød i Norden. Du kan være med til at gøre brødbanken rig og levende ved at sætte dit eget brød i banken - i ord eller billeder. Du kan også kommentere andres indlæg, svare på "11 spørgsmål om dit gode brød" eller lade dig inspirere af de spændende opskrifter.

God appetit!

Giv en bid og smag på andres

Giv en bid. Foto: Nationalmuseet.

Brødarkivet

Brødafstemning – 2

Hvor ofte spiser du rugbrød?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Brødafstemning – 1

Bager du rugbrød?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...